Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Σχετικά με τον ιστότοπο

Μέγεθος κειμένου:

Ο ιστότοπος του σχολείου μας ήδη από το σχ. έτος 2007-2008 άφησε την παραδοσιακή στατική μορφή σελίδων html και μετακόμισε σε νέο δυναμικό περιβάλλον με την βοήθεια του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Joomla.

Αυτό το βήμα έδωσε την δυνατότητα ευκολότερης ανανέωσης και προσθήκης άρθρων από το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Στον ιστότοπό μας κάθε μαθητής και καθηγητής μπορεί αφού εγγραφεί ως μέλος και του/της αποδοθούν τα ανάλογα δικαιώματα να αναρτήσει άρθρα, εργασίες, ανακοινώσεις κ.ο.κ. 

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να αποτελέσει μια γέφυρα επικοινωνίας της σχολικής κοινότητας με την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, να διατηρήσει και να ενισχύσει την επαφή με τους απόφοιτους, να εμπλέξει τους μαθητές και τους καθηγητές συνεργατικά στη λειτουργία του, να προβάλει τις δραστηριότητες και τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το σχολείο.

Υπεύθυνος της σχεδίασης, συντήρησης και διαχείρισης του ιστοτόπου είναι ο καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 κ. Τζιμόπουλος Χρήστος.

Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών μας (ονόματα, φωτογραφίες) τα οποία εμφανίζονται στον συγκεκριμένο ιστότοπο, έχει ληφθεί γραπτή άδεια από τους γονείς/κηδεμόνες κατόπιν ενημέρωσής τους.

 

 

Free joomla templates by Joomlashine