Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο χώρο του Γενικού Λυκείου Μούδρου στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που καθιερώθηκε εφέτος για πρώτη φορά και είχε θεματικό  άξονα : «Ρατσισμός και διαφορετικότητα – ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ».

Οι δράσεις μας περιλάμβαναν εικαστικές δημιουργίες (κατασκευή αφίσας, κολάζ, πανό), προβολή αποσπασμάτων για τη σημασία του σεβασμού στη διαφορετικότητα, παραδοσιακούς χορούς, αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση και άλμα σε μήκος).

Οι ομάδες ήταν μικτές από μαθητές του ΓΕ.Λ. και του συστεγαζόμενου ΕΠΑ.Λ. Μούδρου, καθώς και από μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου που είχαν προσκληθεί από το σχολείο μας και συγκίνησαν με την εξαιρετική προσπάθειά τους.  Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που έκαναν πράξη το σλόγκαν της διοργάνωσης και έδειξαν φίλαθλο και συνεργατικο, ομαδικό πνεύμα.

Στο τέλος, δόθηκε σε όλους τους μαθητές του ΓΕ.Λ. Μούδρου αναμνηστικό συμμετοχής.

8 Οκτωβρίου 2014

Την Τετάρτη στις 8 Οκτωβρίου γιορτάστηκαν τα 102 χρόνια από την απελευθέρωση της Λήμνου από την Οθωμανική κυριαρχία.

Το σχολεία μας συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις του εορτασμού: παρακολούθησε τη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Μούδρου, η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ.Παπαπαναγιώτου εκφώνησε τον πανηγυρικό επισημαίνοντας ιδιαίτερα την καίρια θέση του Μούδρου και το σημαντικό ρόλο  που διαδραμάτισε στα γεγονότα, συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνου που τελέστηκε στο Ηρώο και στη μαθητική παρέλαση.

Η παρουσία σας ήταν εξαιρετική. Θερμά συγχαρητήρια

Εκλογές μαθητικών συμβουλίων 2014-2015

Στις 2 Οκτωβρίου κατά τις τρεις τελευταίες ώρες του ωρολογίου προγράμματος πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη οργάνωση και τήρηση όλων των δημοκρατικών διαδικασιών οι εκλογές για την ανάδειξη πενταμελών και δεκαπενταμελούς συμβουλίου. 

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τους ευχόμαστε καλή δύναμη, σωστές σκέψεις και πολλή δουλειά.

ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΓΕΒΡΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΓΕΒΡΑΣ Α ΛΥΚΕΙΟΥ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Free joomla templates by Joomlashine