Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

10 Χρόνια eTwinning: Βεβαίωση Συμμετοχής στο Webinar

Μέγεθος κειμένου:

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο WEBINAR: 
Εορτασμός των 10 χρόνων eTwinning

Στους μαθητές της Α και Β τάξης του ΓΕΛ Μούδρου απονεμήθηκε από την Εθνική Υπηρεσία υποστήριξης του eTwinning Βεβαίωση συμμετοχής στο Webinar .
Μεταξύ των 40 ελληνικών σχολείων που συμμετείχαν έχοντας ετοιμάσει τη δική τους παρουσίαση ήταν και το δικό μας. Πολλά περισσότερα σχολεία παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση.
Συγχαρητήρια!!!!!!!

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας

Μέγεθος κειμένου:

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θετικής φόρτισης, πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Μαΐου 2015, η τιμητική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του ΓΕ.Λ. Μούδρου.

Η προσέλευση ήταν αθρόα και οι μαμάδες έκαναν ο,τι καλύτερο μπορούσαν για να ευχαριστήσουν όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ακολούθησε μια συγκινητική εκδήλωση που έκανε μικρούς και μεγάλους να δακρύσουν και να χαμογελάσουν ταυτόχρονα και τονίστηκε η σημασία του ρόλου της μητέρας στη ζωή όλων μας.

Ήταν μία ευκαιρία, όπως ειπώθηκε και στην εκδήλωση, να εκφράσουμε στη γυναίκα, που μας έδωσε τη ζωή, την αγάπη και το σεβασμό μας.

«Στη γυναίκα αυτή που νοιώθει ολοκλήρωση και αληθινή υπόσταση τη στιγμή που για πρώτη φορά σκιρτά μέσα της η καινούρια ζωή∙ στη γυναίκα που καθησυχάζει το πρώτο κλάμα του βρέφους φέρνοντας το σε επαφή με τους χτύπους της καρδιάς της. 
Στη γυναίκα που με τη στάση της καθορίζει, σε μεγάλο βαθμό, τη συνείδηση μιας κοινωνίας κι ανοίγει το δρόμο στη νέα γενιά.

Στη Μητέρα όλης της υφηλίου. Στη μητέρα του Αφγανιστάν, του Ιράκ και της Παλαιστίνης, στη μητέρα της Συρίας, στη Μητέρα του Τρίτου Κόσμου που στη γυμνή αγκαλιά της κρατά το νεκρό σώμα του παιδιού της που ξεψύχησε από πείνα ή ελονοσία.

Στη Μητέρα που το πικρό χαμόγελο διαγράφεται στα κουρασμένα της χείλη, καθώς σιδερώνει στην άκρη της κουζίνας, ενώ η τηλεόραση τη βομβαρδίζει με ψεύτικα παραμύθια κι εκείνη αναλογίζεται πώς θα τα καταφέρει και πάλι την εβδομάδα που έρχεται .

Στη Μητέρα που ζυμώνει τη ζωή τους με γέλιο και δάκρυ. Στη Μητέρα που κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχικά κι όμως άντεξε, πάλεψε, συνέχισε, γιατί έπρεπε να συνεχίσει, γιατί ήταν μητέρα.

Στη μητέρα που κοιμάται - αν κοιμάται - όλο και πιο ανήσυχη για το αύριο των παιδιών της, που φοβάται, που αγωνιά, που προσεύχεται και παρακαλά.»

Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά τους τον κ. Αλεξάνδρου Χ. (κάβα ποτών), την κ. Αλεξάνδρου Σ. (ανθοπωλείο) , την κ. Μακρή (είδη δώρων) και όλες τις μητέρες που βοήθησαν στο μπουφέ της εκδήλωσης.

Γιορτή της Μητέρας

Μέγεθος κειμένου:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μούδρου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων και το Δεκαπενταμελές του σχολείου σας προσκαλούν την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, και ώρα 18.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. Μούδρου για να τιμήσουμε όλοι μαζί τη

«Γιορτή της μητέρας».

Θα προσφερθούν, επίσης, καφές, αναψυκτικά και χειροποίητα εδέσματα από τα ίδια τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

Μέγεθος κειμένου:

 

Την 24η Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Επανάστασης των Αγωνιστών του 1821 στο ΓΕΛ Μούδρου.

Την εκδήλωση ανέλαβε να διεκπεραιώσει για φέτος το ΓΕΛ Μούδρου και ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της γιορτής και μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδρου.

Παρευρέθησαν και τα δύο σχολεία καθώς επίσης και το Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου. Εκτός από τα κείμενα που απέδωσαν με επιτυχία οι μαθητές, υπήρχε και ζωντανή μουσική και τραγούδια από τους ‘’καλλιτέχνες’’ μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ καθώς επίσης και δύο χορευτικά. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μονόπρακτο θεατρικό από το τμήμα Θεατρολογίας της Α ΓΕΛ.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, το κέφι όλων περίσσιο, η διάρκεια της γιορτής επίσης ήταν τόση όσο δεν κούρασε, αλλά συνέβαλε στην ανύψωση του εθνικού φρονήματος και ευχαρίστησε και ικανοποίησε όλους, από τις πιο μικρές τάξεις έως και τους τελειόφοιτους. Όλα κρίθηκαν στο χειροκρότημα, το οποίο ήταν, ομολογουμένως, πολύ ένθερμο και παρατεταμένο.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους.

Free joomla templates by Joomlashine